Några roliga drinkar

 
 

Rosa pantern


2cl vodka
2cl likör 43
2cl grenadine
6cl mjölk

Serveras i grogglas med mycket is.

Drinken ska mixas




Piggelin


3 cl Vodka
3 cl Midori

Fyll upp med fruktsoda i ett higball-glas


Lördag

Halooj :) Måste bara berätta om min underbara dag i går. Jag kom hem kl tio från jobbet. Då var det bara att fixa sig för att sen ta tåget in mot stan med syrran och träffa mamma. Vi gick på en jätte bra och rolig teater, sedan drog vi till Malaysa resturang och käkade. Dem hade jättegod mat. Sedan kom Denise så drog vi vidare till en salsaklubb och drack några drinkar. Jätte mysigt ställe men otroligt mycket folk som dansade salsa. haha. Sen blev det MP för mig Denise och kristina. Vi dansade hela kvällen och hade en underbar kväll :) Och såklart fyllekäk :P

 
   


Bläää

Bakfull som ett svin,det är jag det. men en underbarkväll.


Lördag

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Idag blir en lång och rolig dag. Ska träffa upp mamma kl två inne i stan så ska vi gå på teater, sedan kommer denise in till stan så ska vi ut och äta och sedan ut :)


Ciaaaoo

Nu drar jag till jobbet, syns i morgon bitti söntnosar :)


Jobbigt idag!

Hejhej. I Natt har varit en hemsk natt. Valparna har vägrat att sova, har typ gått upp tre gånger. Men som sagt de är som att ha barn. haha. Men dem är leverans klara nästa lördag så de känns både skönt och tråkigt. kommer ju sakna dem små. Och idag ska jag oxå jobba tillkl 10 i morgonbitti. Så de blir inge skrivande för min del ;) Men i morgon blir det träffa mamma :)


  


Mp Kväll

Hittade en bild på Mp hemsida på mig syrran och denise. HAHA


Gamla minnen

Nu sitter jag hemma hos syrran och lyssnar på gammla låtar, och tittar på gamla bilder. skit roligt att se. haha

http://www.youtube.com/watch?v=19_c58yNYVw

Klänning

Bubbleroom har jätte bra erbjudande dem har börjat med. Dem lägger ut en klänning varje dag som bara kostar 149 kr. Hur billigt som helst. Den dem la ut idag va jätte söt tycker jag, lite tråkig färg kanske. Men till mig/er som gillar tråkiga färger.



Tråkig dag!

Fanns inge tvätttid idag, vilket inte var så jätte bra. Men därimot har jag och pojkvännen haft spring tävling med våra på söta valpar. Dem är jätte söta. Och nu sitter jag här och ruttnar och tänker vad faan jag ska skriva ;)


Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter att jag har jobbat 18.5 timmar. Nu tänkte jag sätta mig och äta frukost efter allt jobb jag har haft med både min egen hund och hennes valpar. haha. Idag ska nog bli en lung dag, tänkte gå ner och kolla om det finns någon tvätttid!


soool

Guud så fint väder det är idag, vist är det kallt men solen gör i allfall så man bli lite glad. Idag ären jobbdag vilket känns lite sådär. Men det måste ju göras det med, eller hur? Nu ska jag röra mig ner mot ica och köpa litelunch :) Vart inte så fina bilder, men lägger upp dem endå ;)

     


Victoria secret

Vem älskar inte Victoria Secrets design? Dem har typ världens finaste underkläder och bikini.
Måste, måste bara beställa lite därifrån till sommaren. Har hittat två som jag ska beställa.
jag bara älskar dem.





I like ;)

Som jag sa igår så har jag och pojkvänen bokat resa nu.Vi bestämde oss för att åka till TURKIET i två veckor :) Hotelet vi ska bo på heter Can garden. Ska bli mycket sol/bad och fest.



       
 






Shopping

Nu har jag äntligen kunnat sätta mig vid datorn efter att varit ute och handlat med farmor, och sedan ätit middag. Till middag blev det grillad kyckling med potatissallad och baget. Det blev en härlig dag i kista då vi gick runt och kollade i massor affärer. Tyvärr hittade jag inte så mycket, men lite blev de. Ett par jeans från Gina tricot för bara 199 kr. Dem hade fyra färger tror jag. Sedan köpte jag ett enkelt vit linne från hm och en kofta därifrån oxå. sedan hittade jag inge mer, tråkigt nog. Här kommer lite bilder på de jag handlade. :) Kanske inte så bra bilder. Men men ;)

  


Godmorgon!

Hej! Nu är jg äntligen vaken och sminkad ;) Har varit ute med hunden och ska snart träffa upp farmor för lite shopping. Men innan det tänkte jag gå på ett fika och äta mig en smörgås och en latte :) Visar er sen vad jag har handlat.


Bokat resa

Jag och älsklingen har bokat resa nu. Kommer bli jätte mysigt och skönt :)
Kommer sätta in bilder på hotellet och vart vi ska åka i morgon.
Kram och gonatt


Födelsedagsfirande

Nu har jag äntligen kommit hem efter att varit hos syrran och firat hennes kille som fyllde 22 år.  Massor med folk, fina presenter och en jätte fin tårta. god var den oxå. I kväll blir det att gå lägga sig tidigt som att jag ska till kista och shoppa kläder med farmor, vilket kommer bli jätte roligt :).
Nu ska jag hoppa in i duschen.




Lipgloss

Jag tänkte bara berätta om de jätte bra Lipgloss jag köpte igår. Jag som inte har så jätte stora läppar brukar faktis köpa läppglans som gör att dem blir lite större, vilket jag tycker funkar. Jag köpte allfall det här läppglanset Oriflame Maxi lipgloss för bara 120kr. Vilket jag tyckte va ett jätte bra pris. Hörs senare.






Mitt första inlägg som bloggare!

Hejhej! Då är det min första dag som bloggare då :) Har mycket att skriva men vet inte riktigt hur jag ska börja!
Jag kommer skriva många roliga inlägg och lägga in massor med bilder.

Kan börja med och berätta att jag gick upp kl 11.00 och sminkade mig och åt frukost. Frukosten blev mackor med ägg och tomat. muums. Sedan kom Denise och Kristina hitt och drack kaffe och snackade skit. Nu har dem precis gått och jag sitter här och väntar på att min mamma ska komma som att vi ska på födelsedagsfirande. Här kommer en bild på mig, lite dålig smink dag ;)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0