Seg dag

Hej!Idagär en otroligt seg dag känner jag. Kom hem från jobbet, drog i mig två mackor och sedan direkt i säng. Har sovit så jävla dåligt inatt attjag gick runt som en zombi i natt ! :( Nu är jag äntligen vaken men känner mg forfarande seg. Ska nog ta mig ut och gå en lång promenad med hunden om en stund. Sen i kväll skulle sami bjuda mig på middag. Se vad det kan bli? :) Nej men nu kan jag inte sitta här ochskriva något mer, tänkte börja pysa med något annat här hemma:) ciaoo så länge :)


En vanlig tisdag :)

Godmorgon! Nu har jag vaknat och sminkat mig, Nu ska jag gå ut en två timmars lång promenad med hunden och killen :) Måste gå bort allt skit man ätit och druckit i helgen. Ångest ! Sedan blir det komma hem och äta en lunch och sen dra i väg till jobbet ! Sen har jag en fråga? När kommer det fina vädret? Håller fanimig på att bli galen! Men men nu ska jag gå dra upp killen annaskommer vi aldrig iväg. Kram


Möte

Godmorgon! vaknat nu från min skönhetssömn :) Nu ska jag gå fixa mig lite för att sen åka till jakan och gå på möte på jobbet. Vem vet kanske går en sväng i centrum och kollar om jag hittar något oxå ;) Vi hörssen då. ciao


Mysdag :)

Jag vet att jag är skit dålig skrivare;) Men idag har varit en lugn dag, gick hem till syrran och fixade lite saker. Sedan kom jag hem då jag och älsklingen försökte sätta upp gardinener, men problemet blev gardinstängerna. Det tog typ evigheter. Men nu har äntligen dem nya gardinerna kommit upp. :) Har även pysslat och tänt ljus och gjort det lite mysigt :) Nu ska jag gå kolla på en film sombörjar . Kraaam


Söndag

Hejhej! Nu har jag vaknat och skasnart trycka imig en frukost/lunch. haha Sedan ska det bli en lång promenad och sen får vi  väl se. Inte så roligt väder en så länge. Glöm inte heller att idag ska man ställa fram kl en timme. Nu ska jag gå göra litemat. :)


Go Natt

Nu har jag kommit hem från jakan. Fick med mig en kamra hem oxå :) Fick låna av Sami syster som att hon typ har tusen stycken :P Tack Fia :) Men kvällen och dagen har i allfall varit bra. Men nu känner jag mig jätte trött så tänkte hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch och sedan bädda ner mig i soffan. I morgon är nya tag och då ska jag åka i väg och träna. Ett MÅSTE! Natti Natti


Lite shopping

Hej! Nu sitter jag hemma hos sami mamma och nyss ätit en jätte god middag. Har även varit i jakan med sussie och handlat lite grejer. Köpte nytt smink från clinic och en tröja från Hm. Som att min kamra inte funkar så kan jag tyvär inte visa er några kort. Nu ska jag sätta mig framför tv och dricka lite kaffe :)


Lördag :)

Goddag :) Nu harjag vaknat. Igår blev det att tvätta och sedan kom Denise och drack vin med mig. Sen blev det faktis oplanerad utgång. kvällen var sådär och är inte alls bakis idag så snart ska jag hoppa in iduschen och sen dra mig mot jakan ! :) Kram


Fredag och ledig

Hejhej! Nu har jag kommit hem från jobbet, gått och lagt mig igen och nu är jag vaken igen! :) Håller på storstädar medans syrran sitter i köket och pluggar och dricker kaffe. Sen i kväll blir det äta något gott och dricka vin och tvätta :) Syns senare !


Jobbet :)

Hejhej. Nu sitter jag här på jobbet igen och bloggar :) Har nyss ätit middag, då de blev tacos. Mumms :) I morgon börjar allfall min ledighet och det ska bli hur skönt som helst. Men måste tyvärr tvätta i morgon. Tvätta och dricka några glas vin vad säger ni ? Kanske tvätten blir helt missfärgad. haha nej då :) Jag vill bara berätta för alla att jag älskar min pojkvän SAMI så himla mycket :) <3<3 Byeeeeee så länge :)


Till jobbet :)

Nu ger jag mig av till jobbet. Syns i morgon och då blir de massor med skrivande. Ska äntligen få vara ledig ett par dagar efter denna jobbdag :) KRAM!


Våffeldagen:)

Glöm inte att det är våffeldagen idag. Inte för att det blir något  ättande från mindel. Åt så mycket onyttig igår så jag fåravstå idag :P Men ni andra som älskar gåttigheter :) Hem med er och gör Våfflor till middag idag :) Nu ska jag springa ner till ica och köpa frukoost:)


Work

Godmorgon! Idag känner jag mig lite sådär. Gick upp ur sängen och känner mig konstig i kroppen. Nog med att jag sa jobba oxå. Känns som att jag inte har varit hemma på evigheter, medtanke på att jag jobbar 18-20 timmar varje gång jag jobbar och har jobbat varnan dag nu i 1,5 vecka. Men men man kanske inte ska klaga, det är ju många som inte ens har något jobb :( Nu ska jag gå göra mig snygg till jobbet :P haha. Kram


Hemma från stan !

Då har man kommit hem  från att varit istan och ätit middag. Middagen blev tacos. det var jätte trevligt att träffa mamma och Jan! Men nu är jag äntligen hemma. Är verkligen jätte, jätte trött. Ska bli så himla skönt att få vara ledig i helgen !Nu tänkte jag stoppa ner mig i soffan och kramas med älsklingen ! :)


Hemma hos syrran

Hejhej! Möte upp syrran i centrum så tog vi en promenad hem till henne. Snart är de oxå dags att åka in till stan för at äa middag :)


Datanörd ?

Godmorgon. Härligt väder eller vad säger ni? Nu har jag allfall kommit hem från jobbet. satte mig vid datorn de första jag gör, haha. Har betalat alla räkningaroch sitter och dricker en cola. Onyttigt :P Sen när dem öppnar pizzerian så kommer jag unna mig en kebab idag , för är så himla sugen på de så jag dööör :P Sen blir det även födelsedagsfirande idag. Mammas kille fyller år idag så tänkte åka över och äta middag och lite tårta anntar jag :) Ses senare


Jobbar :)

Tjenare ! Nu sitter jag på jobbet. Har precis ätit rester från igår, niceee :) Fick en liten stund över, då tänkte jag hmm jag går och skriver i min blogg. haha :) >Jag vet att jag oxå varit otroligt dålig på att lägga upp bilder. Men grejen är den att min kamra suger så måste typ stoppa in nya batterier efter en timme. :( Vilket gör att jag typ tröttnat på att springa ner till ica och köpa nya hela tiden. Så har tänkt att gå köpa mig en nya kamra. Men självklaart så ska jag köpa batterier så jag kan börja ta lite mer kort :)
Syns i morgon :) Kraaaaaaaaaaaam


Goddie:)

Nu har man äntligen fått veta hur mycket man ska få tillbaka i skatten. Jag fick 3000 kr tillbaka. Helt okej, bättre en att bli återbetalnings skylldig. Sen så fick jag min lönbesked idag oxå. Den har ju ökat ganska rejält med tanke på att jag har blivit arbetsledare typ ! :) Allt går framfåt för mig :) Nu ska jag snart röra mig mot jobbet och då ska vi åka och bada ;)


Vill bli rökfri :)

Nu jag har jag vaknat och gått ut med hunden. Piss väder tyvärr, men vad ska man göra. Måste säga att jag mått väldigt dåligt en längre period nu och börjar undra om de har med rökningen att höra. Vad tror ni? Måste verkligen sluta känner fan hur mina lungor ramlar ihop snart. Not good :( Syrran ska ringa till en läkare som ska hjälpa oss så snart kanske vi blir rökfria :) Idag ska jag allafall jobba IGEN! orkar verkligen inte. Och sen måste jag medella att snart är det LÖN :):) Jippe.


Dagens aktiviteter :)

Halloj igen :) Ska berätta lite om min dag som att jag är så dålig på skriva :P Började med att jag kom hem från jobbet, efter att jag varit i jakan. Sedan gick jag och la mig ett tag. Sen kom Denise och Kristina och fikade lite. Sen blev det middags dags så jag lagade fisk med potatis, Mumms jätte gott :) Nu sitter jag hemma hos syrran och dricker kaffe. Snart ska jag gå hem och lägga mig för är as trött och så ska man jobba i morgon, orkar verligen inte :(


Trött som faaan

Nu har jag kommit hem från jobbet. Var i jakan en snabbis oxå och lämnade in min tidsrapport så man få sin lön:P Fint väder i allafall men denhär jävla snön är ju tillbaka. HELT ÄRLIGT! man blir så himla trött. Men nu måste jag gå vila ett tag för är så himla trött efter allt jobbande, nog med de så ska jag jobba i morgon igen :( Suck


Jobbigt :(

Nu är det dags att gå till jobbet igen :( suck.Men måste bara säga att jag saknar min älskling så himla mycket. Känns som att jag inte haft tid och ligga och gosamed han på jätte längre :( När man jobbar så många timmar som jag och tar andras pass så blir det kanppt att man ses. Som idag jag jobbar jag 23 timmar.  Men man får tänka pengar. Ni ska allafall veta att jag älskar honom så himla mycket :) Men i morgon när jag kommer hem från jobbet blir det direkt till mitt företag och sedan till banken, för att sen möta upp älskling och gå träna :)


Middag i kväll

Nu sitter vi hemma hos Carina (sami mamma) o lagar mat. Vi ska äta en mysig liten middag. Sen kommer de bli en lugn och skön kväll som att jag jobbar i morgon, och jag börjar ju kl 10 så har lite ångest! :( Men nu måste jag hjälpa de andra med maten.


Mot Jakan

Nu ska jag röra mig mot jakan till sami mamma, men vet inte om jag igentligen har lustför känner mig på så dåligt humör. Varje gång jag kommer hem så ser  de ut som skit.De stör mig verkligen. men men, Nu ska jag dra allfall.


Lördag :)

godmorgon min små vänner ! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Jag vet att de varit dålig upptattering, ska föröska bli bättre. Idag är jag allfall ledig och ska snart ner och spela på hästar. haha hoppas jag vinner (A) :). Sen hoppas jag att jag hinner med att åka iväg och träna, skulle vara jävligt skönt. Sen ska jag faktis hem till Sami mamma och äta middag, mumms.Hon lagar alltid så himla god mat. Kram  så länge :)


Lagar mat:)

Tillbaka hemma från gy mmet. Det Var skit skönt. Nu håller jag och älsklingen på att lagar mat ! Ses senare !


Träning

godmorgon. Nu har jag ätit frukost och fixatmig. Nu ska jag röra mig mot gymet :) Träna och bli snygg haha. Kommer hem om några timmar ..


Trött

Sitter fortfarande hemma hos syrran men tanke på att jag inte kan ta mig hem, som att dem gjort vårt golv, Vill bara hem, hem nu :( Hoppa in i duschen och göra matlåda. Jobbar ju i morgon igen! :( Men men. Nu ska jag gå snutta framför tv:n med syrran :):)


Kaffe tajm :)

Nu har jag och Syrran äit lunch, Men nu blir det äntligen kaffe som gäller, och så har Denise kommit :) Känns som en evighet sen vi träffades:) Men nu ska jag fika, Bye bye


Hos syrran

Godmorgon min kära vänner! Nu har jag varit hemma och hämtat nelly. Som att det är en kille som är hemma och slipar vårat golv. Så nu sitter jag hemma hos syrran och hundarna leker som faan. Man håller på bli galen. Sen lär de ju bli träning idag. Kram så länge


Solen uppe :)

Solen harkommit fram nu så det var inte så dåligt väder som jag trodde:P Snart är det dags att röra mig mot jobbet så då blir de inte så mycket skrivande, tyvärr :( Men nu måste jag fixa lite saker. Bye bye


Tråkigt väder :(

Haloj :) Inget roligt väder alls idag. Och så är det en jobbdag idag. Så jag börjar kl tre och slutar i morgon bitti. Och när jag kommer hem måste jag iväg igen för dem ska slippa och fixa vårt golv där hemma så man får inte gå på det på 8 timmar. Men nu ska jag trycka i mig en nyttig frukost och sminka mig lite. Sen funderar jag på att åka till jakan och göra lite ärende innan jobbet. Vihörs senare :)


Maaat

Nu har jag kommit hem igen. Har städat och nu håller jag på att lagar kyckling med ris. Mumms :)


Jag vill, jag vill, Jag ska

Min syrra kom hem till mig vid kl 12 och vi har suttit och snackat gammla minnen, nu sitter jag hemma hos henne och skriver i min blogg :) så ni kan se vad jag har för mig. Sen är de en sak jag tänker på hela tiden och det är tyvärr en hemlighet. men jag vill, jag vill, jag ska. Men NÄR är frågan ! :)


Härligt väder

Godmorgon. Guud va fint väder det är. Va ute med hunden och gick en liten promenad och kände hur solen värmde än, då fick jag en tanke att våren kanske är på gång. Men som sagt forfarande har vi snöö och de drar ju ner en lite. Idag ärallafall tisdag och jag är ledig idag igen så jag MÅSTE palla mig till gymmet och träna som fan :) Sedan får vi se vart de bär av:) Kram


Dagens händelse

Hej på er. Har varit ganska dålig på att skriva dem senaste dagarna som ni märkt.Men idaghar i allfall varit en bra dag. Har varit och solat sedan drog jag hem´till Denise. Sen åkte jag till jakan och träffade sami moster, sen blev de att åka hem och då gick jag och la mig en stund för jag är så jävla trött efter helgen. Och där efter gjorde jag lax och potatis vilket var jätte gott :) Blev tyvärr ingen träning idag för jag kände attjag verkligen inte orkade det :( men i morgon så. Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv. ;)


Måndag

Godmorgon mina kära små vänner :) Nu har jag äntligen vaknat och tänkte trycka i mig lite frukost och sedan dra ner och sola så man får lite färg på kroppen. Sen blir det att åka till gymmet och träna bort all skitmat man tryckt i sig i helgen. Syns senare bejbs :)


haha

Läste nyss igenom texten jag hade skrivit innan idag. Vet inte ens vad jag skrivit, har typ bara skrivit och inte tänkt på vad jag skrev. Jag förstår om ni inte fattar. stog typ här kommer bilder på mina vänner fast det är bilder på mig. haha ber om ursäkthar sovit lite lite :)


Dag1 o Dag2

Då har man vaknat igen och tänkte lägga upp två bilder så nu får se vad jag hade påmigförsta dágen och andra dagen. Tänkte andra dagen "vafaan jag ser verkligen inte ut somnågon annan. alla har ju trancekläder på mig"  så jag bestämde mig för att oxå sätta på mig något fräckt :P Och sen måste jag få berätta om artisterna som var där. Helt ärligt ni som vet vem armin van buuren . Han är helt otrolig, Han gör verkligen världens bästa musik. de ärhelt sjukt. men men här kommer bilderna mina kära vänner :) Kommer även lägga in mer bilder under dagen.








Hemma

Nu har jag kommit hem från kryssningen, det va de sjukaste och roligaste kryssningen jag varit på. Dansade till trance hela jävla nätterna. Det höll faaan på till 24 timmar om tygnet. Men de värsta av allt var attjag bara hade högklackade skor med mig så har gått i dem i 42 timmar och dansat(hoppat) med dem så nu är mina fötter bedövade.Men nu tänkte jag gå sova för de är ju faan inget jag har gjort underresan. Kommer lägga inmassor med bilder sen :) kram


Tranceee kryssning idag :)

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. hade en bra dag i går. Men idag är en enu bättre dag. Jag ska åka på Trance kryssning och festa som aldrig förr :) Ska börja fixa mig snart som att vi ska åka in till stan först och handla lite kläder. Kommer tyvärr inte kunna skriva något fören på söndag. Men därimot kommer jag komma hem med massor med bilder och berättelser:Pahaha

Dagens bild ;)

Nu har jag varit på banken, och allt gick som de skulle. Nu ska jag packa min väska och sedan ska jag röra mig mot jobbet. Jobbar till i morgon bitti. Och i morgon ger jag mig av på Trance kryssning, ska bli så jääävla nice :):)  Här har ni dagens bild :) Kram kram


Ny dag

Goddag! Idag är en nydag då, och jag tycker bara dagarna springer i väg. Igår bloggade jag inte så mycket för var knappt hemma. först var jag och tränade, sedan åt jag lunch med Linda, direkt efter drog jag till syrran och sen var det bara komma hem och laga mat sen drrog jag igen till syrran och kollade på efterlyst :) Men nu är en ny dag och idag ska jag jobba. Men innan dess så ska jag äta frukost och sminka mig och dra mig mot Banken och sätta in mina 19000 jag har sparat. Känner mig stolt :) Sen hoppas jag oxå att jag ska hinna med attgå en långpromenad med hunden. Man har ju lite fett som måste bort in för sommaren ;) haha

Thihi

Hej. Nu har jag kommit hem från lunchen med linda. Jag åt en foccaca med kyckling. Mysigt  att sitta och prata lite med henne. Sedan drog jag vidare till syrran :) Nu har jag tänkt och kommit fram till att jag ska göra en lite hemlis :)


Lunch

Godmorgon mina kära läsare!  Nu har jag kommithem från jobbet och gymmet.var jätte skönt att  träna. Nu ska jag möta upp Linda för att sedan gå äta en god lunch:) Syns senare


Jobba

Nu ska jag dra mig mot jobbet! :) Kram kram


Trance

Måse bara berätta snart ger jag mig av på Trance kryssning. Åker den 12mars och kommer hem den 14 mars. Någon ide på vad jag kan ha på mig? För jag har ingenaning. Skriv gärna en kommentar om ni kommer på något!


Dagens bilder

  


Batterier

Nu har jag tryck i mig min frukost och sitter här och funerar lite på vad jag ska skriva. En sak vet jag allafall, jag måste springa ner till ica och köpa batterier till min kamra så det kanske kan komma upp lite bilder på mig idag ;). Så jag kommer in och skriver om en stund igen :)


Soool

Guuud va fint väder det är, och faktis inte så jätte kallt. Vaknade och gick ut med hunden och blevså himla glad när jag såg sol :) Blir tyvärr ingen träning idag men i morgon så .Idag ska jag åka och jobba vilket inte alltid är lika roligt, men jag trivs endå med mitt jobb :)Nu tänkte jag trycka i mig lite frukost :)


Godkväll!

Godkväll! Nu har jag varit och tränat, gymet var jätte bra så där har jag köpt ett årskort. Sedan kom jag hem och lagade lövbiff med ris. Och sedan drog jag hem till syrran och fikade. Som ni märker så är jag där ganska så ofta men jag älskar att umgås med min syster :):) Här är middagen. tog bild på sami tallrik som att han hadelagt upp maten lite finare. :P haha. Nu ska jag hoppa in i duschen.Kramkram


Funderingar

har tänkt på en sak om alla dem här kända bloggerskana.Alla pratar så himla dåligt om dem, hur dem ser ut och lägger sig i så mycket i deras liv. Helt ärligt måste jag säga att jag är ganska imponerad av hur 18-20 åriga tjejer kan dra till sig så många tittare på bara att skriva strunt, För de är ju något vi alla gör:P haha. Tycker vi människor ska sluta vara så elaka mot varandra och i stället ta lärdom av dem som lyckas. Men men nu har jag uttryckt mig llite. haha Nu väntar jag på att Denise ska komma till mig och dricka en kaffe :)


Härlig dag

Nu har jag varit ute med hunden och ätiti en väldigt sen frukost. så har jag oxå varit och solat.Nu tänkte jag fixa till min garderob och sedan hoppa in i duschen. Dagen frukost kommer här!


Måndag

Godmorgon. Idag har jag äntligen kunnat sova ut på första gången på två månader. Jag gick upp och drack mig ett glas luice och nu ska jag ut på en lång promenad med nelly :) Sedan blir de solning och sen åka till gymet :)


syrran

Nu sitter jag hemma hos syrran och dricker kaffe och lyssnar på hennes söa lilla dotter som hänger på mig :) Har känt mig lite deppig idag men tanke på valparna. Vist de låter lite löjligt men man fester sig så himla mycket vid dem, och så ser man hur min lilla nelly deras mamma ser så himla ledsen. Här har ni bilder på min lilla tjej :)

 


Söndag

Då var det söndag idag då :) Nu har dem sista kommit och hämtat lilla Tiken. Känns jätte tråkigt, la faktis några tårar. men nu kan jag äntligen börja träna igen. Skabörja med att gå utoch promener rask promendad med älsklingen och hunden. Sedan blir det jakan.


Här är vårens jeans!



De slappa

Pojkvänsjeansen passar perfekt till vårens sneakers och tajta toppar.

 

Skinny

Visa upp formerna i ett par tajta jeans! Med höga klackar till kan du gå direkt från jobb till fest.

Detaljer

Jeans måste inte vara blå eller svarta. Sätt benen i fokus med mönster och färg!


Klassiker

Vissa modeller står ständigt säkert på modescenen.

 

Hög midja

Vill du förlänga benen och ge rumpan lite mera former? Då är jeans med hög midja något för dig.

 

Leggings

Jeansleggings - jeggings - är bekvämt, klädsamt och ofta billigare än vanliga jeans.


Sno stilen av Kristin Cavallari!


Blommig, vårig sjal som finns i flera färger från Lindex, 99 kronor.Söt blus från Lindex, 249 kronor. Gråsvarta jeggings med snygg passform från Asos ,309 kronor. Underbart söt quiltad väska, finns i flera färger och kommer från Asos,159 kronor. Leopardballerinor från H&M, 129 kronor.


Så är det;)

Hej allihopa! Nu har jag kommit hem efter att varit och fikat hos sussie i jakan. Hon köpte ju en valp av mig såfick ju träffa den oxå. Den hade de så himla bra :) glad att se. Sedan gick vi och solade tillsammans. Och nu är jag hemma och ska sätta mig vid tv och dricka ett glas vin :)


Löördag

Godmorgon! idag var en tidig morgon för en kille har kommit och hämtat lilla valpen. Det känns jätte tråkigt för han var verkligen min favvorit. Men men nu ska jag ner och spela på hästar och hoppas att jag vinner några miljoner :) haha. Sen ska jag röra mig mot systemet och köpa mig en låda vin.

 


Gonatt

Nu sa jag gå lägga mig, är typ världens tröttaste människa. Har varit uppe sen klockan sex och hållt igång hela dagen. jag hartvättat, stor städat, tagit hand om valpar. haft rikard och issa påbesök. Att ha dem på besök va jätte roligt måste jag säga. Men nu ska jag sova förska upp tididgt i morgon. kram på er


Dagens frågor!

Var bor du?
Jag bor i stockholm i en förort som heter Kungsängen.

Vad längtar du efter?
jag längtar efter sommaren, värmen få åka utomlans och bara se så jävla frächs ut :)

Hur blir man lycklig?
Att se livet posetivt och ta chanser/möjligheter. Ett liv utan risktagande blir oftas tråkigt och ledsamt.

Hur ofta solar du?
Inget alls förtillfället. Brukar annas sola solarium någon gång i månaden eller mer. Och så förösker jag sola ute så mycket det bara gå, när det väl är fint väder.

Vilken färg på naglarna tycker du är snyggast?
Hmm, Jag tycker mycket är snyggt så kan inte precis säga just den färgen.

Vad tycker du om plastikkirugi?
jag tycker absolut inte det är något fel med det, med tanke på att jag själv har  gjort de.

Sallad

Till lunch idag har jag varit nere och köpt mig en kyckling sallad med bröd, den var jätte god och fin :)Måste ju börja bli lite nyttig så man håller sig i form till sommaren. haha.
 Snart ska jag ge mig av för att storhandla mat!


Kändisarnas bästa sextips!

Var och kollade på kändisarnas bästa sextips, tyckte det var lite roligt så tänkte att jag delar med mig lite. Roligt att se hur olika människor tycker och tänker.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)



1. Sofia Talvik, artist:
– Fokusera lika mycket på dig själv som på din partner. Det gäller både i sängen och i förhållandet.

 

2. Greta Dorthé, Paradise hotel:
– Gör allt du kan för att känna dig så snygg som möjligt under dagen. Sätt på dig dina snyggaste underkläder, godaste parfym och dina snyggaste skor. Ta emot alla komlimanger och blickar du får, flirta med tidningsbudet och känn dig vrålsnygg. När kvällen kommer är ditt självförtroende på topp och din kille kommer att älska din självsäkerhet. Och förhoppningsvis kommer du att älska hela kvällen...

 

3. Katrin Zytomierska, bloggare:
– Våga visa att du njuter! Om du lever ut och visar din partner att du njuter och att det känns bra så blir sexet så mycket bättre! 

 

4. Franscesca Pardo, Paradise hotel:
– Skrubba hela kroppen så att den blir mjuk och len och smörj sedan in den med en väldoftande kroppscreme. Tvätta håret med ett doftande schampo och balsam. Killar tycker om när håret luktar gott. Sätt på dig snygga underkläder och ge din kille massage, det uppskattas alltid! Doppa jordgubbar i smält choklad och lek, det smakar väldigt gott också!

 

5. Karolin Khaksa, Paradise hotel:
Knip slidmusklerna under samlag och försök att hitta en skön ridställning, då kan du rida av en kille ordentligt utan att skämmas. När det gäller handjobb, dra inte ner förhuden för mycket, det gör ont, även om killen inte vågar säga det.

 

6. Natacha Peyre, bloggare:
– Tjejer måste bli mer själviska i sängen. Det är svårare att komma för en tjej än för en kille, därför måste vi tänka på oss själva i sängen.

 

7. Sandra Dahlberg, sångerska:
– Tänd lampan, kasta bort täcket och var stolt över din kropp! Din kille kommer inte att titta efter finnar på ryggen, celluliter på rumpan eller förfasas över kärlekshandtagen. Ha kul, trots skavanker så kommer din kille att tycka att du är den mest oemotståndliga person som finns!

 

8. Viktoria Björnsdotter, Mammas pojkar:
– Slappna av, koppla bort vardagen och allt runt omkring dig. Var inte heller rädd för att visa upp din kropp, du är den du är och med det blir du vackrast på jorden, speciellt för din partner som faktiskt har valt att vara med dig. Ha kul och ta för dig, sex blir så mycket roligare om man hittar på äventyr. Spänningen stiger och känslorna för din partner blir starkare.

 

9. Jackie Ferm, Paradise hotel:
– Lär känna din kropp. Du måste veta var allting sitter, hur den fungerar och hur beröring på vissa punkter känns. Köp en vibrator. Jag brukade ha jättesvårt att få the big O utan hjälp. Ta en dag då du bara är hemma själv, testa att onanera samtidigt som du kollar på dig själv i spegeln, ta hjälp av olja, vibrator, händerna, eller vad som helst. Bara du gör det själv och är helt koncentrerad. Mitt sexliv blev så mycket bättre efter att jag lärde känna hur allt känns och nu vet jag vad jag vill ha för att nå klimax. Du får bättre självkänsla och självförtroende om du känner din kropp ordentligt.

 

10. Izza Waljus, Mammas pojkar:
– Sätt på dig minimala underkläder i någon sexig färg som du annars aldrig använder. Sminka dig i en porrig sminkning och spraya på dig en sjukt sexig doft. Låt din partner hitta dig när du ligger och smeker dig själv, det kommer egga båda två. Att se men inte röra är också upphetsande till max. Dansa för din partner samtidigt som du klär av dig.

 

11. Jane Timglas, Mammas pojkar:
– Slappna av fysiskt och psykiskt och släpp loss dina fantasier. Onanera regelbundet och älska dig själv. Försök att hetsa upp dig då och då under dagen och träna gärna med geishakulor. Det är aldrig fel att bli extra tight! Och våga bli slickad, det är det bästa som finns!

 

12. Rebecca Simonsson, bloggare Stureplan.se och nattklubbschef:
– Jag tycker att det är sjukt viktigt att vara spontan, att känna efter vad som passar i stunden – och inte göra massa moves man ”hört” ska funka.

 

13. Vanessa Falk, bloggare Nattstad.se och artist:
– Tänk på din egen njutning säger jag! Våga säga vad du vill ha och göra och hur, det är inte bara det bästa sättet att verkligen få njuta av det man vill, det är också sjukt hett för den andra.

 

14. Erika Johnson, Paradise Hotel:
– Byt ut mat mot sex. Jag skulle vilja säga frukost, lunch, sex. Världens bästa träningstips blev det nu också!


Då var fredag

Nu är jag hemma igen från jobbet. Nu är jag ledig i fyra dagar,så jävla skönt. och som sagt idag är det fredag. Idag har jag bokat tvätttid och så ska jag storstäda och gå handla mat. Syns senare


Tralala

Haloj! Nu sitter jag på jobbet och har inte så mycket för mig, så tänkte att jag kunde skriva lite. :) Har ätit en jätte god kycklingsallad som jag kommer lägga upp bilder på i morgon ;) Alltid roligt med mycket bilder, eller vad säger ni? Nu måste jag jobba igen. syns i morgon :)


Hej då

Nu drar jag mig mot jobbet. syns i morgon kram <3


Gör ditt eget hemmaspa

Jag hittade jätte bra spa tips på veckoRevyn som man kan göra hemma och då tänkte jag dela med mig de till er som inte kanske har jätte mycket pengar att gör av med varjemånad. Kommenter gärna och säg om det funkar eller inte !

Levande ljus skapar den rätta stämningen. Tänd gärna doftljus med avslappnande egenskaper, som lavendel, citronmeliss eller apelsin.

 

Spela avkopplande musik på låg volym i bakgrunden. Delfinsång, naturljud, klassisk musik eller ballader? På hemmaspat kan du själv bestämma vilka toner som får dig att må bra. 

 

Har du badkar hemma? Utnyttja det till fullo genom att tappa upp ett varmt bad. Minst 37 grader bör vattnet vara för att ge den bästa effekten. Tillsätt gärna några droppar väldoftande olja och lite honung precis innan du ska stiga i.

 

Gör en ansiktsmask som passar just din hudtyp. Avokado, olivolja och honung passar bra för torr hy, medan naturell yoghurt, havregryn och några droppar citronsaft lämpar sig bättre för fet. 

 

Rena, fräscha och väldoftande handdukar gör att hemmamyset känns lyxigt. Värm gärna handdukarna lite innan du ska använda dem.

 

Färgen grön skapar lugn och harmoni. Om du inte känner för att måla om hela  badrummet kan du alltid köpa hem levande blommor. Förutom den lugnande färgen skapar blommor en vacker miljö. 

Gör din egen hårinpackning genom att blanda ägg, olivolja och honung. Dessa ingredienser återfuktar och ger håret glans. Applicera inpackningen på fuktigt hår, vira in det i en ljummen, fuktig handduk och låt inpackningen verka i minst en kvart innan du sköljer ur den.

 

Blanda ihop socker, mandelolja, några droppar lavendelolja och lite honung, och vips så har du en kropsskrubb. Lavendeloljan är avslappnande och passar de flesta hudtyper.

 

Krossa basilikablad och stjälkar i ditt fotbad. Basilikan är lugnande, avstressande och ger huden lyster. Du kan du även strö ner rosenblad och blad från ringblomma i vattnet. Dessa blommor fungerar sammandragande.

 

Puffiga och svullna ögon? Prova det gamla hederliga knepet med gurkskivor på ögonlocken. Låt skivorna ligga på i minst en halvtimme för bästa effekt. Du kan även byta ut gurkan mot kalla tepåsar, gärna kamomill som har en avsvällande effekt.


Vintern får aldrig nog

Hej! Jag måste börja med att säga att jag är så jävla trött på den här vintern. Vill bara ha sommar nu, ledighet från jobbet och bara se snygg ut. haha. Och sen är den jobb som gäller idag oxå. börjar kl ett så kommer inte kunna blogga någonting fören kl i morgon bitti. Tråkigt :/ En skit tråkig bild kommer på mig här ;)




Det vågade vårmodet

De höga trosshortsen är tillbaka och spås bli en av vårens stora trender, vågar du?




Korta som faan, men snygga som attan :P riktiga mormor trosor:P Kanske det är mig ni ser i sommar i kungsängens centrum som springer runt med dem. haha

 Vad tycker du om trosshorts-trenden? Kommentera!

Turkiska piroger

Recept Turkiska Piroger:

Smördeg

1 liten gul lök
1 grön paprika
150 gr köttfärs
2 st råa potatisar
1 vitlöksklyfta
salt och peppar

Gör så här:

1. Skär alltsammans i tärningar
2. Börja med att fräsa allt utom potatis och köttfärs
3. Blanda i köttfärs och stek
4. Blanda i potatisen och stek tills alltsammans är någorlunda klart (det ska in i ugnen efteråt, men det är viktigt att potatis och köttfärs blir klart, räkna med tiden i ugnen)
5. Lägg alltsammans i en/ flera smördegsplattor (är nog bäst med stora)
6. Vik ihop och pensla dem med ett uppvispat ägg
7. Grädda dem i mitten av ugnen 15-20 minuter på 225 grader

Smaklig måltid.. : )






Glad

Nu har jag varit och fixat med valparna och dem såg jätte fina ut :) Tack och lov. haha. Och nu tänkte jag gå och köpa lite grejer på icaför jag ska göra turkiska piroger :) Lägger ut receptet snart:)


Väska

godmorgon :) Nu är jag äntligen hemma från jobbet och har börjat storstäda, det måste ju oxå göras fast det inte alltid är så kul. Jag ska oxå vara hos vetrinären vid kl 4 för att jag ska ju vaciner, chipa och besikta valparna. Sen ska jag beställa en jätte fin väska som kostar 600 kr. Ni ska få hemsidan oxå massor med snygga grejer :)

http://www.bagsandfashion.com/vaskor-c-41.html


Gonatt

Nu sitter jag här på jobbet och ska snart gå lägga mig. Kommer skriva massor med roliga saker i morgon :) Syns i morgon bitti. Kram på er :)


Jobb

Nu ska jag röra mig mot jobbet, syns i morgon.Och i morgon kommer jag lägga upp en as snygg väska jag ska köpa. Kram och hej:)


Tisdag även kallt

Idag är en sån där roliga jobbdag igen :P Då jag jobbar från kl 15.00 till i morgon bitti 08.30.
Har i allfall ätit mig en jätte god salami macka och dricker kaffe. Här är lite bilder på mig:P





Gonatt

Idag har varit en lugn dag, har varit hemma med hundarna. Lagade lite wok med kyckling och blev  tyvärr ingen drink på alex ;) men därimot blev de en fika hos syrran,och så lekte jag lite med hennes söta dotter. Men nu är de läggdags för jag har en morgondag att tänka på. Natti Natii :)


Magaluf

Satt och kolla lite på bilder så hittade jag den här sköna bilden på mig och emelie. Det va fani mig ett av de roligate jag gjorde på resan.. Vi dööör av garv. Kommer du ihåg emelie ?



Muffins

Basrecept muffins


ca 12 normalstora

Ingredienser
100 g margarin
3/4 dl mjölk
1½ dl Dansukker Rörsocker Strö eller Dansukker Strösocker
2 ägg
1 tsk bakpulver
1½ msk potatismjöl
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
2½ dl vetemjöl

Smaksättning
• Tillsätt 0,5 g saffran
• 2 msk kakao
• 1½ dl hackad choklad
• rivet skal från 1 citron
• 1½ dl färska eller djupfrysta bär
• 2-3 tsk pepparkakskryddor
• 1½ dl russin
• kaneldoppade äppleklyftor

Garnering
• doftat Dansukker Florsocker, gör gärna schabloner att lägga på kakan innan du doftar över sockret
• glasyr, 2 dl Dansukker Flor med chokladsmak och 1-2 msk vatten, gör fantasifigurer
• Dansukker Pärlsocker
• med mandel och nötter
• en kombination av flera alternativ
• Dela dem och fyll dem med grädde, crème fraiche eller fromage samt bär


Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt, men kok inte.

Vispa upp ägg och socker lätt.

Blanda vetemjölet med bakpulver, potatismjöl och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten. Låt gärna smeten vila i kylskåp över natten, då får du extra toppiga fina muffins.

Häll upp i pappersformar på långpanna eller i muffinsplåt. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 225° i ca 12 minuter.

Tips
Gör en överraskningsmuffins. Lägg en liten pralin/godisbit på varje muffins efter halva gräddningstiden. Garnera med en likadan pralin/godisbit när muffinsen är gräddade.


Funderar på om jag kanske ska baka några fina muffins och bjuda över syrran på fika om ett tag, Vad sägs?

Måndag

Idag är det måndag och jag vet inte vad jag ska hitta på. Grabben är på mattelektion och jag får sitta här med valparna. I helgen komme dem bli leverans klara. så då blir det fullrulle igen med livet. haha. Så är det ju snö/plask ute så man har ju inte heller lust att gå ut..Men kanske man kan dra sig till alex i kväll och ta en drink? Någon som vill följa med? ;)


Kallt

Jag är så jävla trött på den där jävla vintern. I helgen trodde  man att nu ska allt smällta bort när det blev plusgrader, Men faaan heller. Jag vill bara ha värme nuuuu!

Kaaos

Heej! Vaknade nyss efter att somnat kl 7. Var as trött och kunde inte hålla ögonen öppna..Nu måste jag sova med, synd i morgon!


RSS 2.0