Kändisarnas bästa sextips!

Var och kollade på kändisarnas bästa sextips, tyckte det var lite roligt så tänkte att jag delar med mig lite. Roligt att se hur olika människor tycker och tänker.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)



1. Sofia Talvik, artist:
– Fokusera lika mycket på dig själv som på din partner. Det gäller både i sängen och i förhållandet.

 

2. Greta Dorthé, Paradise hotel:
– Gör allt du kan för att känna dig så snygg som möjligt under dagen. Sätt på dig dina snyggaste underkläder, godaste parfym och dina snyggaste skor. Ta emot alla komlimanger och blickar du får, flirta med tidningsbudet och känn dig vrålsnygg. När kvällen kommer är ditt självförtroende på topp och din kille kommer att älska din självsäkerhet. Och förhoppningsvis kommer du att älska hela kvällen...

 

3. Katrin Zytomierska, bloggare:
– Våga visa att du njuter! Om du lever ut och visar din partner att du njuter och att det känns bra så blir sexet så mycket bättre! 

 

4. Franscesca Pardo, Paradise hotel:
– Skrubba hela kroppen så att den blir mjuk och len och smörj sedan in den med en väldoftande kroppscreme. Tvätta håret med ett doftande schampo och balsam. Killar tycker om när håret luktar gott. Sätt på dig snygga underkläder och ge din kille massage, det uppskattas alltid! Doppa jordgubbar i smält choklad och lek, det smakar väldigt gott också!

 

5. Karolin Khaksa, Paradise hotel:
Knip slidmusklerna under samlag och försök att hitta en skön ridställning, då kan du rida av en kille ordentligt utan att skämmas. När det gäller handjobb, dra inte ner förhuden för mycket, det gör ont, även om killen inte vågar säga det.

 

6. Natacha Peyre, bloggare:
– Tjejer måste bli mer själviska i sängen. Det är svårare att komma för en tjej än för en kille, därför måste vi tänka på oss själva i sängen.

 

7. Sandra Dahlberg, sångerska:
– Tänd lampan, kasta bort täcket och var stolt över din kropp! Din kille kommer inte att titta efter finnar på ryggen, celluliter på rumpan eller förfasas över kärlekshandtagen. Ha kul, trots skavanker så kommer din kille att tycka att du är den mest oemotståndliga person som finns!

 

8. Viktoria Björnsdotter, Mammas pojkar:
– Slappna av, koppla bort vardagen och allt runt omkring dig. Var inte heller rädd för att visa upp din kropp, du är den du är och med det blir du vackrast på jorden, speciellt för din partner som faktiskt har valt att vara med dig. Ha kul och ta för dig, sex blir så mycket roligare om man hittar på äventyr. Spänningen stiger och känslorna för din partner blir starkare.

 

9. Jackie Ferm, Paradise hotel:
– Lär känna din kropp. Du måste veta var allting sitter, hur den fungerar och hur beröring på vissa punkter känns. Köp en vibrator. Jag brukade ha jättesvårt att få the big O utan hjälp. Ta en dag då du bara är hemma själv, testa att onanera samtidigt som du kollar på dig själv i spegeln, ta hjälp av olja, vibrator, händerna, eller vad som helst. Bara du gör det själv och är helt koncentrerad. Mitt sexliv blev så mycket bättre efter att jag lärde känna hur allt känns och nu vet jag vad jag vill ha för att nå klimax. Du får bättre självkänsla och självförtroende om du känner din kropp ordentligt.

 

10. Izza Waljus, Mammas pojkar:
– Sätt på dig minimala underkläder i någon sexig färg som du annars aldrig använder. Sminka dig i en porrig sminkning och spraya på dig en sjukt sexig doft. Låt din partner hitta dig när du ligger och smeker dig själv, det kommer egga båda två. Att se men inte röra är också upphetsande till max. Dansa för din partner samtidigt som du klär av dig.

 

11. Jane Timglas, Mammas pojkar:
– Slappna av fysiskt och psykiskt och släpp loss dina fantasier. Onanera regelbundet och älska dig själv. Försök att hetsa upp dig då och då under dagen och träna gärna med geishakulor. Det är aldrig fel att bli extra tight! Och våga bli slickad, det är det bästa som finns!

 

12. Rebecca Simonsson, bloggare Stureplan.se och nattklubbschef:
– Jag tycker att det är sjukt viktigt att vara spontan, att känna efter vad som passar i stunden – och inte göra massa moves man ”hört” ska funka.

 

13. Vanessa Falk, bloggare Nattstad.se och artist:
– Tänk på din egen njutning säger jag! Våga säga vad du vill ha och göra och hur, det är inte bara det bästa sättet att verkligen få njuta av det man vill, det är också sjukt hett för den andra.

 

14. Erika Johnson, Paradise Hotel:
– Byt ut mat mot sex. Jag skulle vilja säga frukost, lunch, sex. Världens bästa träningstips blev det nu också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0